Spletna mesta družbe Dnevnik, d.d., uporabljajo piškotke

Nova evropska direktiva zahteva, da od vas pridobimo soglasje za namestitev piškotkov na računalnik in vam omogočimo upravljanje z njimi. Dnevnik, d.d., uporablja piškotke, ki so nujno potrebni za delovanje strani, analitične piškotke, ki nam olajšajo izboljševanje uporabniške izkušnje, ter piškotke zunanjih partnerjev, kot so oglasni piškotki, s katerimi vam ponujamo relevantne oglase.

S klikom na spodnji gumb soglašate z uporabo piškotkov.

 Strinjam se

  • Kaj so piškotki in kako delujejo »

    Piškotki so majhne tekstovne datoteke, ki jih vaš računalnik shrani ob prvem obisku spletne strani. Z njihovo pomočjo si spletna stran zapomni vašo napravo in nastavitve, ki ste si jih izbrali.

  • Spremeni nastavitve piškotkov »

    Nastavitve piškotkov lahko kadarkoli spremenite tudi na povezavi »O piškotkih« na dnu strani.

RSS

Berlusconi bo moral zaradi izgubljene stave s Putinom kupiti rusko terensko vozilo

Vladivostok -  Italijanski premier Silvio Berlusconi si bo privoščil nakup novega ruskega terenskega vozila, ob nakupu pa bo dobil desetodstotni popust. Vsa zgodba se je sicer začela že oktobra, ko je Berlusconi podvomil v navedbe ruskega kolega Vladimirja Putina. Padla je stava, ki jo je Italijan izgubil, za kazen pa mora zdaj kupiti rusko vozilo.

Silvio Berlusconi in Vladimir Putin (Foto: Reuters)

Putin, ki sicer velja za Berlusconijevega tesnega prijatelja, je pojasnil, da je italijanskega kolega oktobra seznanil, da bo ruski proizvajalec avtomobilov Sollers na ruskem daljnem vzhodu pričel z izdelavo novega terenskega vozila s pogonom na vsa štiri kolesa. "Berlusconi mi tega ni verjel in je dejal, da bo kupil enega izmed prvih proizvedenih avtomobilov, če se moja napoved uresniči," je pojasnil Putin.

Prva Sollersova terenska vozila so iz tovarne dejansko že zapeljala, Berlusconi pa je očitno držal besedo, saj se je že začel pogajati o nakupu enega od njih, poroča francoska tiskovna agencija AFP. Kljub temu, da Berlusconi za nakupno ceno vozila sploh ni želel "barantati", mu je Putin ponudil za deset odstotkov nižjo ceno od običajne.

"Prvega vozila mu ne bomo dali zastonj, pač pa le nekoliko ceneje. Tak je pač posel," je ob tem dejal Putin.

Reproduciranje, povzemanje in citiranje vsebin je dovoljeno ob pogojih in na način, ki so navedeni tukaj.
Povezani članki
Silvio Berlusconi: Edini Italijan "z jajci", ki bo v novo leto vstopil z zlomljenim (po)nosom Estrada

Silvio Berlusconi: Edini Italijan "z jajci", ki bo v novo leto vstopil z zlomljenim (po)nosom

Italijanskemu premierju Silviu Berlusconiju, čeprav še vedno prepričanemu, da ima edini v Italiji "jajca", se po potresu v L'Aquilli, v začetku aprila, tla pod nogami ne nehajo tresti. Od domnevne afere z mladoletnico, zahtevka za ločitev, ki ga je po 30 letih zakona vložila njegova žena Veronica... Več »

Na spletu so se pojavili video posnetki, ki namigujejo, da je bil napad na Berlusconija zaigran Svet

Na spletu so se pojavili video posnetki, ki namigujejo, da je bil napad na Berlusconija zaigran

Na svetovnem spletu so se pojavili video posnetki, ki namigujejo, da je bil nedavni napad na italijanskega premiera Silvia Berlusconija zaigran, njegov namen pa naj bi bil vzbuditi sočutje do kontroverznega italijanskega voditelja. Več »

Putin se ne želi izjasniti: O kandidaturi na naslednjih predsedniških volitvah bo razmislil Svet

Putin se ne želi izjasniti: O kandidaturi na naslednjih predsedniških volitvah bo razmislil

Ruski premier Vladimir Putin je v štiriurnem televizijskem nastopu, kjer so vprašanja zastavljali državljani, v živo dejal, da bo še premislil o kandidaturi na predsedniških volitvah leta 2012, poroča tiskovna agencija Associated Press. Več »

Komentarji

Uredništvo Dnevnik.si spodbuja razpravo uporabnikov o novinarskih prispevkih. Uporabnike poziva, naj pri izražanju mnenj upoštevajo pravila komentiranja. V prizadevanju za preprečevanje sovražnega govora na spletu, ki je po zakonu kazniv, smo se pridružili nacionalnemu projektu Spletno Oko. S klikom na gumb Spletno Oko lahko prijavite komentar, za katerega domnevate, da je sovražen. Prijavo prejmeta upravitelj portala in prijavna točka Spletno Oko, ki jo obravnava le v primeru izpolnjenih kriterijev domnevno nezakonite vsebine.

Prijavi sovražni govor