Spletna mesta družbe Dnevnik, d.d., uporabljajo piškotke

Nova evropska direktiva zahteva, da od vas pridobimo soglasje za namestitev piškotkov na računalnik in vam omogočimo upravljanje z njimi. Dnevnik, d.d., uporablja piškotke, ki so nujno potrebni za delovanje strani, analitične piškotke, ki nam olajšajo izboljševanje uporabniške izkušnje, ter piškotke zunanjih partnerjev, kot so oglasni piškotki, s katerimi vam ponujamo relevantne oglase.

S klikom na spodnji gumb soglašate z uporabo piškotkov.

 Strinjam se

  • Kaj so piškotki in kako delujejo »

    Piškotki so majhne tekstovne datoteke, ki jih vaš računalnik shrani ob prvem obisku spletne strani. Z njihovo pomočjo si spletna stran zapomni vašo napravo in nastavitve, ki ste si jih izbrali.

  • Spremeni nastavitve piškotkov »

    Nastavitve piškotkov lahko kadarkoli spremenite tudi na povezavi »O piškotkih« na dnu strani.

RSS

Tony Cetinski in Perpetuum Jazzile pripravljajo skupni koncert v Ljubljani

Tony Cetinski bo z gosti Perpetuum Jazzile po dolgem času zopet nastopil v Ljubljani. Koncert se bo zgodil 15. junija ob 21. uri v poletnem avditoriju Gospodarskega razstavišča.

Foto: ReflektorMusic

Koncert Tonyja Cetinskega in Perpetuum Jazzile se bo zgodil v sklopu projekta Glasbeni polet poletja, GRemo na festival. Za svojo zvesto publiko bo Tony tokrat odpel vse svoje največje hite – Kad bi dao bog, Blagom onom tko te ima, Čovjek od leda, Sve je s tobom napokon na mjestu, Tebe ne bih mijenjao, Morski vuk, priča pa bomo tudi uspešnicam zadnjega albuma »Opet si pobijedila«.

Umirem 100 puta dnevno bomo končno spet tudi v živo lahko slišali v zmagovalni kombinaciji s Perpetuum Jazzile, še več »duetov« pa naj za obiskovalce do koncerta ostane skrivnost. Perpetuum Jazzile, za katerimi je sicer marčevska turneja po ZDA, bodo s svojo več kot 50-člansko zasedbo dodatno razgreli Poletni avditorij, Tony pa se seveda že več kot veseli vrhunske vokalne družbe na svojem velikem odru.

Reproduciranje, povzemanje in citiranje vsebin je dovoljeno ob pogojih in na način, ki so navedeni tukaj.
Povezani članki
Video: Perpetuum Jazzile s pesmijo Jump nastopili v jutranjem programu televizije Fox Magazin

Video: Perpetuum Jazzile s pesmijo Jump nastopili v jutranjem programu televizije Fox

Slovenska vokalna skupina Perpetuum Jazzile je v okviru letošnje ameriške turneje danes nastopila v jutranji oddaji televizije Fox. Oddaja Fox&Friends, ki jo prenašajo po vsej ZDA, se pripravlja na newyorškem sedežu televizije Fox, na šesti aveniji, blizu dvorane Radio City Več »

Nova uspešnica Perpetuum Jazzile: Tony Cetinski jih je prosil, naj priredijo njegovo pesem Kultura

Nova uspešnica Perpetuum Jazzile: Tony Cetinski jih je prosil, naj priredijo njegovo pesem

Največja slovenska vokalna zasedba Perpetuum Jazzile je pod taktirko novega umetniškega vodjem Pedra Karlssona pripravila novo priredbo. Tokrat so se odločili za sodelovanje s hrvaškim pevcem Tonyjem Cetinskim, od katerega so si sposodili enega njegovih največjih hitov, Umirem 100 Več »

Tony Cetinski: Glasbeniki smo bližje človeku kot politiki Kultura

Tony Cetinski: Glasbeniki smo bližje človeku kot politiki

Priljubljeni hrvaški pevec Tony Cetinski bo 5. oktobra koncertiral v ljubljanskih Križankah. Na današnji novinarski konferenci je povedal, da koncertov v Sloveniji ne šteje, a ve, "da se mu je letna vinjeta splačala". Za dobre sosedske odnose se trudi že 20 let; po njegovem mnenju so glasbeniki z... Več »

Komentarji

Uredništvo Dnevnik.si spodbuja razpravo uporabnikov o novinarskih prispevkih. Uporabnike poziva, naj pri izražanju mnenj upoštevajo pravila komentiranja. V prizadevanju za preprečevanje sovražnega govora na spletu, ki je po zakonu kazniv, smo se pridružili nacionalnemu projektu Spletno Oko. S klikom na gumb Spletno Oko lahko prijavite komentar, za katerega domnevate, da je sovražen. Prijavo prejmeta upravitelj portala in prijavna točka Spletno Oko, ki jo obravnava le v primeru izpolnjenih kriterijev domnevno nezakonite vsebine.

Prijavi sovražni govor