Spletna mesta družbe Dnevnik, d.d., uporabljajo piškotke

Nova evropska direktiva zahteva, da od vas pridobimo soglasje za namestitev piškotkov na računalnik in vam omogočimo upravljanje z njimi. Dnevnik, d.d., uporablja piškotke, ki so nujno potrebni za delovanje strani, analitične piškotke, ki nam olajšajo izboljševanje uporabniške izkušnje, ter piškotke zunanjih partnerjev, kot so oglasni piškotki, s katerimi vam ponujamo relevantne oglase.

S klikom na spodnji gumb soglašate z uporabo piškotkov.

 Strinjam se

  • Kaj so piškotki in kako delujejo »

    Piškotki so majhne tekstovne datoteke, ki jih vaš računalnik shrani ob prvem obisku spletne strani. Z njihovo pomočjo si spletna stran zapomni vašo napravo in nastavitve, ki ste si jih izbrali.

  • Spremeni nastavitve piškotkov »

    Nastavitve piškotkov lahko kadarkoli spremenite tudi na povezavi »O piškotkih« na dnu strani.

RSS

Vonj potu, krvi in strahu: Prihaja dišava Bruca Leeja

Združeni Arabski Emirati bodo svoje nosove ta teden lahko potopili v nov zvezdniški parfum. Nismo čisto prepričani, ali diši po potu ali krvi, vemo pa da diši po – Brucu Leeju.

Diši kot Bruce Lee. (Foto: Reuters)

Legenda in nesporno nepremagljivi mojster borilnih veščin bo ovekovečen tudi kot vonj. Njegova hči Shannon Lee, ki je tudi izvršna direkotrica Brucee Lee Enterprises, je združila moči s francoskim proizvajalcem Chkoudra Paris in ustvarili so tri različne vonje, ki sovpadajo z ''unikatnim načinom vzhodne filozofije in duhovnosti'', ki ju je premogel Bruce.

Kotr poroča Wall Street Jouranal, je eni od dišav ime Anger Blind (Zaslepljen od jeze) in naj bi bila ''začinjena'' in ''agresivna'', prodaja pa se po približno 15 dolarjev.

Sicer pa Leejeva hči nikakor ni edina, ki bi z dišavo poskusila (svoje) zvezdniško ime ovekovečiti še za kako leto dlje. Svojo dišavo imajo že dlje tako Britney Spears, kot Christina Aguilera, po novem pa tudi Michael Jordan – njegov parfum je bil celo dobro prodajan, a nihče nikoli ni priznal, da ga nosi. Tudi Lady Gaga naj bi spomladi predstavila svojo stekleničko opojnosti, javnost upa le, da ne bo dišala po surovem mesu. Če pa vam je to morda všeč, verjeli ali ne, obstaja dišava Bacon - Slanina.

Reproduciranje, povzemanje in citiranje vsebin je dovoljeno ob pogojih in na način, ki so navedeni tukaj.
Povezani članki
Amandi Knox tri milijone evrov za knjigo Magazin

Amandi Knox tri milijone evrov za knjigo

Amanda Knox, mlada Američanka, ki so jo lani na sojenju v Perugii oprostili umora sostanovalke Meredith Kercher, je z založbo HarperCollins podpisala pogodbo o izdaji knjige. Štiriindvajsetletna Knoxova naj bi, tako pravijo v založbi, v knjigi predstavila vso resnico. Vrednost pogodbe je 4 milijone... Več »

Japonski pohodnik po 10.321 kilometrih v Sloveniji Magazin

Japonski pohodnik po 10.321 kilometrih v Sloveniji

Yuji Miyata se je leta 2007 odločil, da bo hodil. In to zares, kot globalni pohodnik, ki širi sporočilo miru, varovanja okolja in ljubezni do narave. Je glasnik miru Združenih narodov in po 10.321 prehojenih kilometrih in dvanajstih državah je minuli teden iz Hrvaške pripešačil v Slovenijo,... Več »

Komentarji

Uredništvo Dnevnik.si spodbuja razpravo uporabnikov o novinarskih prispevkih. Uporabnike poziva, naj pri izražanju mnenj upoštevajo pravila komentiranja. V prizadevanju za preprečevanje sovražnega govora na spletu, ki je po zakonu kazniv, smo se pridružili nacionalnemu projektu Spletno Oko. S klikom na gumb Spletno Oko lahko prijavite komentar, za katerega domnevate, da je sovražen. Prijavo prejmeta upravitelj portala in prijavna točka Spletno Oko, ki jo obravnava le v primeru izpolnjenih kriterijev domnevno nezakonite vsebine.

Prijavi sovražni govor