Spletna mesta družbe Dnevnik, d.d., uporabljajo piškotke

Nova evropska direktiva zahteva, da od vas pridobimo soglasje za namestitev piškotkov na računalnik in vam omogočimo upravljanje z njimi. Dnevnik, d.d., uporablja piškotke, ki so nujno potrebni za delovanje strani, analitične piškotke, ki nam olajšajo izboljševanje uporabniške izkušnje, ter piškotke zunanjih partnerjev, kot so oglasni piškotki, s katerimi vam ponujamo relevantne oglase.

S klikom na spodnji gumb soglašate z uporabo piškotkov.

 Strinjam se

  • Kaj so piškotki in kako delujejo »

    Piškotki so majhne tekstovne datoteke, ki jih vaš računalnik shrani ob prvem obisku spletne strani. Z njihovo pomočjo si spletna stran zapomni vašo napravo in nastavitve, ki ste si jih izbrali.

  • Spremeni nastavitve piškotkov »

    Nastavitve piškotkov lahko kadarkoli spremenite tudi na povezavi »O piškotkih« na dnu strani.

RSS

Georga R. R. Martina smo spremljali med obiskom Slovenije

ljubljana, koper, Predjama -  Eden najslavnejših romanopiscev na svetu je te dni na obisku v Sloveniji. Prišel je na povabilo Mladinske knjige, pri kateri je ravnokar izšel prevod četrte knjige, "Vranja gostija“, njegove svetovne uspešne serije "Pesem ledu in ognja“, ki je letos doživela tudi ekranizacijo pri ameriški televiziji HBO.

Z Georgeem R. R. Martinom smo preživeli danGeorge R. R. Martin spada med najslavnejše romanopisce na svetu. Revija Time ga je uvrstila na lestvico 100 najvplivnejših ljudi na svetu, te dni pa je prišel na obisk tudi v Slovenijo. V njegovi družbi smo preživeli dan in ujeli nekaj zabavnih posnetkov. (Foto: Aljaž Potočnik)

Prvi dan v Sloveniji smo preživeli skupaj in uspeli ujeti nekaj utrinkov. V video prispevku lahko vidite odlomke tiskovne konference v Ljubljani, obiska Kopra in celo do ogleda Predjamskega gradu ter pristne srednjeveške pojedine, ki je sledila ogledu.

Martin se bo občinstvu predstavil tudi danes ob 18. uri v ljubljanskem Konzorciju, ko bo podpisoval knjige.

Reproduciranje, povzemanje in citiranje vsebin je dovoljeno ob pogojih in na način, ki so navedeni tukaj.
Povezani članki
5moških.com dodobra napolnilo Prešernov trg Kultura

5moških.com dodobra napolnilo Prešernov trg

Brezplačno predstavo z glavnimi akterji Ladom Bizovičarjem, Sebastianom Cavazzo, Matjažem Tribušonom, Radom Mulejem, Matjažem Javšnikom in Jurijem Zrnecem, ki so doslej nasmejali že 200.000 ljudi, si je na Prešernovem trgu v živo ogledalo prek 15 tisoč obiskovalcev. Središče prestolnice je... Več »

George R. R. Martin med slovenskimi bralci in gradovi Kultura

George R. R. Martin med slovenskimi bralci in gradovi

V Sloveniji se trenutno mudi priljubljeni ameriški pisatelj, novinar in scenarist George R. R. Martin (na fotografiji), znan po mračni fantazijski sagi Pesem ledu in ognja, ki so je po vsem svetu prodali že v več kot 16 milijonih izvodov. Več »

George R. R. Martin v Sloveniji: Zima je v Slovenijo prišla martinovat poleti Kultura

George R. R. Martin v Sloveniji: Zima je v Slovenijo prišla martinovat poleti

Danes je svoj dvodnevni obisk v Sloveniji pričel ameriški pisatelj in scenarist George R. R. Martin. Slovenijo je obiskal na povabilo Mladinske knjige, pri kateri je ravnokar izšla četrta knjiga, "Vranja gostija“, Martinove svetovno uspešne fantazijske serije "Pesem ledu in ognja“, ki pa je letos... Več »

Komentarji

Uredništvo Dnevnik.si spodbuja razpravo uporabnikov o novinarskih prispevkih. Uporabnike poziva, naj pri izražanju mnenj upoštevajo pravila komentiranja. V prizadevanju za preprečevanje sovražnega govora na spletu, ki je po zakonu kazniv, smo se pridružili nacionalnemu projektu Spletno Oko. S klikom na gumb Spletno Oko lahko prijavite komentar, za katerega domnevate, da je sovražen. Prijavo prejmeta upravitelj portala in prijavna točka Spletno Oko, ki jo obravnava le v primeru izpolnjenih kriterijev domnevno nezakonite vsebine.

Prijavi sovražni govor