Spletna mesta družbe Dnevnik, d.d., uporabljajo piškotke

Nova evropska direktiva zahteva, da od vas pridobimo soglasje za namestitev piškotkov na računalnik in vam omogočimo upravljanje z njimi. Dnevnik, d.d., uporablja piškotke, ki so nujno potrebni za delovanje strani, analitične piškotke, ki nam olajšajo izboljševanje uporabniške izkušnje, ter piškotke zunanjih partnerjev, kot so oglasni piškotki, s katerimi vam ponujamo relevantne oglase.

S klikom na spodnji gumb soglašate z uporabo piškotkov.

 Strinjam se

  • Kaj so piškotki in kako delujejo »

    Piškotki so majhne tekstovne datoteke, ki jih vaš računalnik shrani ob prvem obisku spletne strani. Z njihovo pomočjo si spletna stran zapomni vašo napravo in nastavitve, ki ste si jih izbrali.

  • Spremeni nastavitve piškotkov »

    Nastavitve piškotkov lahko kadarkoli spremenite tudi na povezavi »O piškotkih« na dnu strani.

RSS

Ob izidu dvojne plošče naslednji četrtek koncert skupine Don Mentony Band

Ljubljana -  Glasbena skupina Don Mentony Band bo ob izidu dvojne plošče v četrtek, 20. maja zaigrala na odru ljubljanskega Roxly Bara.

(Foto: Matic Zorman)

Če se nekateri zasedbe Don Mentony Band spominjajo po številnih menjavah članov, si jo je večina do danes zapomnila po Janezu Zmazku Žanu. Kljub temu, da se je prvotni ustanovni zasedbi v sestavi Jani Kovačič, Janez Hostnik, Robert Fritsch, Frenk Brajer in Miha Mentoni nekoliko kasneje pridružil v vlogi kitarista, je Zmazek tudi kmalu prevzel krmilo slovenske rock zasedbe 90-ih.

Potem ko je pred prihodom v Don Mentony Band svoje znanje v 80-ih nabiral v brez dvoma najboljši jugoslavanski rockovski skupini Buldožer, si niti približno ni predstavljal, da ga bo nekoč poleg vloge kitarista doletel tudi naziv enega najbolj prepoznavnih slovenskih pevcev.

S pesmijo Dobra Mrha (priredba pesmi Tulsa Time) je poskrbel za vseslovenski hit, hkrati pa tudi za prelomnico Don Mentony Banda, ko je šlo vse le še navzgor. V začetku devetdesetih je skupina dvakrat dodobra zatresla našo prestolnico: najprej s koncertom ob 20. obletnici Vala 202 v ljubljanskih Križankah, nato pa še z dobrodelnim koncertom za Bosno v Hali Tivoli.

Reproduciranje, povzemanje in citiranje vsebin je dovoljeno ob pogojih in na način, ki so navedeni tukaj.
Povezani članki
Strah pred istospolnostjo: Maroška islamistična stranka za prepoved koncerta Eltona Kultura

Strah pred istospolnostjo: Maroška islamistična stranka za prepoved koncerta Eltona

Glavna maroška islamistična opozicijska stranka zahteva prepoved nastopa Eltona Johna na festivalu v Rabatu, ki se bo odvijal konec tega meseca. „Kategorično zavračamo nastop tega pevca, zaradi bojazni, da bi s tem spodbujali homoseksualnost v Maroku,“ je za afp povedal Mustapha Ramid, vodja... Več »

Danes že 13. Škisova tržnica: Predstavilo se bo 55 študentskih klubov, večer se bo zaključil s koncerti Kultura

Danes že 13. Škisova tržnica: Predstavilo se bo 55 študentskih klubov, večer se bo zaključil s koncerti

Zveza študentskih klubov Slovenije (Zveza Škis) danes na letnem telovadišču Narodni dom Ilirija pripravlja tradicionalno, že 13. Škisovo tržnico. Na njej se bo predstavilo kar 55 študentskih klubov, druženje pa se bo zaključilo z bogatim koncertnim dogajanjem, napovedujejo organizatorji. Prireditev Več »

Oddih: Woods se po odhodu žene Elin zabava po koncertih in je "srečen kot še nikoli" Estrada

Oddih: Woods se po odhodu žene Elin zabava po koncertih in je "srečen kot še nikoli"

Tiger Woods se ne obremenjuje, ker ga je žena Elin Nordegren zapustila, vzela otroke in šla na Švedsko k staršem, prav nasprotno, vsak dan se zabava do jutra. Kot je pojasnil neimenovani vir za Radar Online, je popularni golfist bolj srečen kot Več »

Komentarji

Uredništvo Dnevnik.si spodbuja razpravo uporabnikov o novinarskih prispevkih. Uporabnike poziva, naj pri izražanju mnenj upoštevajo pravila komentiranja. V prizadevanju za preprečevanje sovražnega govora na spletu, ki je po zakonu kazniv, smo se pridružili nacionalnemu projektu Spletno Oko. S klikom na gumb Spletno Oko lahko prijavite komentar, za katerega domnevate, da je sovražen. Prijavo prejmeta upravitelj portala in prijavna točka Spletno Oko, ki jo obravnava le v primeru izpolnjenih kriterijev domnevno nezakonite vsebine.

Prijavi sovražni govor