Spletna mesta družbe Dnevnik, d.d., uporabljajo piškotke

Nova evropska direktiva zahteva, da od vas pridobimo soglasje za namestitev piškotkov na računalnik in vam omogočimo upravljanje z njimi. Dnevnik, d.d., uporablja piškotke, ki so nujno potrebni za delovanje strani, analitične piškotke, ki nam olajšajo izboljševanje uporabniške izkušnje, ter piškotke zunanjih partnerjev, kot so oglasni piškotki, s katerimi vam ponujamo relevantne oglase.

S klikom na spodnji gumb soglašate z uporabo piškotkov.

 Strinjam se

  • Kaj so piškotki in kako delujejo »

    Piškotki so majhne tekstovne datoteke, ki jih vaš računalnik shrani ob prvem obisku spletne strani. Z njihovo pomočjo si spletna stran zapomni vašo napravo in nastavitve, ki ste si jih izbrali.

  • Spremeni nastavitve piškotkov »

    Nastavitve piškotkov lahko kadarkoli spremenite tudi na povezavi »O piškotkih« na dnu strani.

RSS

Mariborski policisti vložili ovadbe zaradi oškodovanja banke

Maribor -  Mariborski kriminalisti so zaradi utemeljenega suma zlorabe položaja ali pravic na tamkajšnje tožilstvo vložili kazensko ovadbo zoper tri ljudi, na podlagi zakona o odgovornosti pravnih oseb za kazniva dejanja pa so ovadili tudi gospodarsko družbo, so sporočili iz Policijske uprave Maribor, kjer niso razkrili, za katero podjetje gre.

Simbolična slika. (Foto: Tomaž Zajelšnik)

Kriminalisti so ugotovili, da sta dve odgovorni osebi v banki in ena v gospodarski družbi zlorabile položaj s tem, da so decembra 2010 in februarja 2011 na podlagi medsebojnega dogovora s sklenitvijo terminskih pogodb odobrili in nato s sklenitvijo pogodb o prodaji delnic kupili skupno več kot 12.000 delnic ene izmed slovenskih bank, pri čemer so bile navedene delnice plačane po dvakratni ceni.

Z opisanimi kaznivimi dejanji so ovadeni oškodovali banko za več kot 2,7 milijona evrov, so sporočili iz PU Maribor.

Reproduciranje, povzemanje in citiranje vsebin je dovoljeno ob pogojih in na način, ki so navedeni tukaj.
Povezani članki
Stečajno-sodniška afera: upniki zahtevajo kazenske ovadbe Pisma bralcev

Stečajno-sodniška afera: upniki zahtevajo kazenske ovadbe

Namigovanja, da so v stečajnem postopku Otrino d.o.o. upniki zaradi mene ostali praznih rok, ker nisem mogel najti kupca, so brez kakršne koli osnove in zlonamerna, saj je bila stečajna masa unovčena skladno z zakonom, sklepi upniškega odbora in sklepi sodišča, pri čemer so bili opravljeni... Več »

Komentarji

Uredništvo Dnevnik.si spodbuja razpravo uporabnikov o novinarskih prispevkih. Uporabnike poziva, naj pri izražanju mnenj upoštevajo pravila komentiranja. V prizadevanju za preprečevanje sovražnega govora na spletu, ki je po zakonu kazniv, smo se pridružili nacionalnemu projektu Spletno Oko. S klikom na gumb Spletno Oko lahko prijavite komentar, za katerega domnevate, da je sovražen. Prijavo prejmeta upravitelj portala in prijavna točka Spletno Oko, ki jo obravnava le v primeru izpolnjenih kriterijev domnevno nezakonite vsebine.

Prijavi sovražni govor