Spletna mesta družbe Dnevnik, d.d., uporabljajo piškotke

Nova evropska direktiva zahteva, da od vas pridobimo soglasje za namestitev piškotkov na računalnik in vam omogočimo upravljanje z njimi. Dnevnik, d.d., uporablja piškotke, ki so nujno potrebni za delovanje strani, analitične piškotke, ki nam olajšajo izboljševanje uporabniške izkušnje, ter piškotke zunanjih partnerjev, kot so oglasni piškotki, s katerimi vam ponujamo relevantne oglase.

S klikom na spodnji gumb soglašate z uporabo piškotkov.

 Strinjam se

  • Kaj so piškotki in kako delujejo »

    Piškotki so majhne tekstovne datoteke, ki jih vaš računalnik shrani ob prvem obisku spletne strani. Z njihovo pomočjo si spletna stran zapomni vašo napravo in nastavitve, ki ste si jih izbrali.

  • Spremeni nastavitve piškotkov »

    Nastavitve piškotkov lahko kadarkoli spremenite tudi na povezavi »O piškotkih« na dnu strani.

RSS

49-letnega pešca na avtocesti do smrti povozil bolgarski voznik tovornjaka

Trebnje, Novo mesto -  Na dolenjski avtocesti v bližini predora Leščevje pri Trebnjem, v smeri proti Novemu mestu, je nekaj pred 11. uro tovorno vozilo zbilo pešca, ki je izstopil iz osebnega vozila. 49-letni moški iz Ljubljane je podlegel poškodbam prometne nesreče, ker policisti njene okoliščine še ugotavljajo, pa promet proti Novemu mestu poteka po prehitevalnem pasu.

Fotografija je simbolična. (Foto: Bojan Velikonja)

Kot je povedal vodja oddelka za cestni promet Policijske uprave Novo mesto Željko Zrilić , naj bi po prvih ugotovitvah policistov 49-letnega Ljubljančana zbilo tovorno vozilo, ki ga je vozil državljan Bolgarije.

O nesreči so policisti obvestili preiskovalnega sodnika in okrožnega državnega tožilca, ki sta se udeležila ogleda kraja prometne nesreče, je še povedal Zrilić.

Reproduciranje, povzemanje in citiranje vsebin je dovoljeno ob pogojih in na način, ki so navedeni tukaj.
Povezani članki
Povozil pešca  in odpeljal Kronika

Povozil pešca in odpeljal

Maribor. Predvčerajšnjim okoli pol desete ure zvečer se je v Mariboru v bližini tamkajšnjega RTV-centra zgodila prometna nesreča, v kateri je umrl pešec. Nesrečo je povzročil voznik avtomobila, menda peugeota 207, ki je pobegnil s kraja dogodka in ga policisti Več »

Komentarji

Uredništvo Dnevnik.si spodbuja razpravo uporabnikov o novinarskih prispevkih. Uporabnike poziva, naj pri izražanju mnenj upoštevajo pravila komentiranja. V prizadevanju za preprečevanje sovražnega govora na spletu, ki je po zakonu kazniv, smo se pridružili nacionalnemu projektu Spletno Oko. S klikom na gumb Spletno Oko lahko prijavite komentar, za katerega domnevate, da je sovražen. Prijavo prejmeta upravitelj portala in prijavna točka Spletno Oko, ki jo obravnava le v primeru izpolnjenih kriterijev domnevno nezakonite vsebine.

Prijavi sovražni govor