Spletna mesta družbe Dnevnik, d.d., uporabljajo piškotke

Nova evropska direktiva zahteva, da od vas pridobimo soglasje za namestitev piškotkov na računalnik in vam omogočimo upravljanje z njimi. Dnevnik, d.d., uporablja piškotke, ki so nujno potrebni za delovanje strani, analitične piškotke, ki nam olajšajo izboljševanje uporabniške izkušnje, ter piškotke zunanjih partnerjev, kot so oglasni piškotki, s katerimi vam ponujamo relevantne oglase.

S klikom na spodnji gumb soglašate z uporabo piškotkov.

 Strinjam se

  • Kaj so piškotki in kako delujejo »

    Piškotki so majhne tekstovne datoteke, ki jih vaš računalnik shrani ob prvem obisku spletne strani. Z njihovo pomočjo si spletna stran zapomni vašo napravo in nastavitve, ki ste si jih izbrali.

  • Spremeni nastavitve piškotkov »

    Nastavitve piškotkov lahko kadarkoli spremenite tudi na povezavi »O piškotkih« na dnu strani.

RSS

V prometni nesreči na cesti med Celjem in Laškim umrl 46-letni moški

Celje -  V prometni nesreči na cesti med Celjem in Laškim je umrl 46-letni voznik osebnega vozila. Moški, ki je vozil iz smeri Laškega proti Celju, je zapeljal na nasprotno stran vozišča in trčil v tovorno vozilo, ki mu je pripeljalo nasproti. Umrl je na kraju nesreče, so sporočili s Policijske uprave Celje.

(Foto: Matjaž Rušt)

Kot so še pojasnili na celjski policijski upravi, se je prometna nesreča zgodila danes okoli 13.30. Glavna cesta med Celjem in Laškim bo zaradi odstranjevanja posledic prometne nesreče po njihovih navedbah še nekaj časa zaprta.

To je letos tretja smrtna žrtev prometnih nesreč na območju Policijske uprave Celje, so še zapisali v sporočilu za javnost.

Reproduciranje, povzemanje in citiranje vsebin je dovoljeno ob pogojih in na način, ki so navedeni tukaj.
Povezani članki
13-letni vnuk španskega kralja se je ponesreči ustrelil v nogo Estrada

13-letni vnuk španskega kralja se je ponesreči ustrelil v nogo

Vnuk španskega kralja Juana Carlosa, 13-letni Felipe, se je s puško ponesreči ustrelil v nogo. Kraljev najstarejši vnuk je sinoči na domačem posestvu v Sorii severno od Madrida v družbi svojega očeta vadil streljanje, ko je prišlo do nesreče, poroča tiskovna Več »

Na spletu odslej dvesto tisoč dokumentov v zvezi z nesrečo Titanika Magazin

Na spletu odslej dvesto tisoč dokumentov v zvezi z nesrečo Titanika

Britanska spletna stran ancestry.co.uk je ob 100. obletnici brodoloma luksuzne ladje Titanik objavila prek 200.000 dokumentov v zvezi s tragedijo. Med objavljenimi dokumenti so tudi seznam potnikov, oporoka kapitana Edwarda Smitha in ameriških tajkunov Benjamina Guggenheima in Johna Jacoba Astorja,... Več »

Komentarji

Uredništvo Dnevnik.si spodbuja razpravo uporabnikov o novinarskih prispevkih. Uporabnike poziva, naj pri izražanju mnenj upoštevajo pravila komentiranja. V prizadevanju za preprečevanje sovražnega govora na spletu, ki je po zakonu kazniv, smo se pridružili nacionalnemu projektu Spletno Oko. S klikom na gumb Spletno Oko lahko prijavite komentar, za katerega domnevate, da je sovražen. Prijavo prejmeta upravitelj portala in prijavna točka Spletno Oko, ki jo obravnava le v primeru izpolnjenih kriterijev domnevno nezakonite vsebine.

Prijavi sovražni govor