Spletna mesta družbe Dnevnik, d.d., uporabljajo piškotke

Nova evropska direktiva zahteva, da od vas pridobimo soglasje za namestitev piškotkov na računalnik in vam omogočimo upravljanje z njimi. Dnevnik, d.d., uporablja piškotke, ki so nujno potrebni za delovanje strani, analitične piškotke, ki nam olajšajo izboljševanje uporabniške izkušnje, ter piškotke zunanjih partnerjev, kot so oglasni piškotki, s katerimi vam ponujamo relevantne oglase.

S klikom na spodnji gumb soglašate z uporabo piškotkov.

 Strinjam se

  • Kaj so piškotki in kako delujejo »

    Piškotki so majhne tekstovne datoteke, ki jih vaš računalnik shrani ob prvem obisku spletne strani. Z njihovo pomočjo si spletna stran zapomni vašo napravo in nastavitve, ki ste si jih izbrali.

  • Spremeni nastavitve piškotkov »

    Nastavitve piškotkov lahko kadarkoli spremenite tudi na povezavi »O piškotkih« na dnu strani.

RSS

Rop in umor v ljubljanski zlatarni: V Novem mestu pridržali več osumljencev

Ljubljana -  Kriminalisti so na območju Policijske uprave Novo mesto opravili hišne preiskave v zvezi z ropom zlatarne v Ljubljani, po katerem je umrl 59-letni moški, in odvzeli prostost več osumljenim osebam. Dokazni postopek še vedno poteka, zato bodo javnosti več informacij sporočili pozneje, so sporočili s Policijske uprave Ljubljana.

(Foto: Tomaž Zajelšnik)

Zlatarno na Vodnikovi cesti v Šiški v Ljubljani sta v ponedeljek zvečer oropala zamaskirana moška, pri tem pa tako hudo poškodovala 59-letnega uslužbenca, da je ta ponoči umrl v bolnišnici. Po doslej zbranih podatkih sta storilca mlajša moška, vitke postave, oblečena v jeans hlače in temni jakni, po ropu pa sta pobegnila v smeri Celovške ceste.

Po poročanju medijev je v zvezi z ropom v Šiški ponoči potekala kriminalistična preiskava v romskem naselju Žabjek pri Novem mestu, pridržali pa so več oseb. Po informacijah TV Slovenija so trem moškim odvzeli prostost. Enega so kmalu izpustili, dva mlajša moška, ki naj bi bila glavna osumljenca za sredin rop zlatarne in umor uslužbenca, pa sta še vedno v policijskem pridržanju. Moška naj bi bila sicer prijavljena v Straži pri Novem mestu in naj bi bila zasvojena z mamili.

Reproduciranje, povzemanje in citiranje vsebin je dovoljeno ob pogojih in na način, ki so navedeni tukaj.
Povezani članki
Zlatarjeva morilca še vedno iščejo Kronika

Zlatarjeva morilca še vedno iščejo

Policisti in kriminalisti še vedno iščejo neznana roparja, ki sta v torek zvečer oropala zlatarno Papler v Ljubljani in umorila njenega lastnika, 59-letnega Toneta Paplerja. Po naših podatkih imajo organi pregona pri tem nemalo težav, saj prič praktično ni, tudi njun opis pa je tako splošen, da ju... Več »

Roparja prišla po nakit in umorila zlatarja Kronika

Roparja prišla po nakit in umorila zlatarja

Policijski trakovi, ki mimoidočim preprečujejo dostop do kraja zločina, so včeraj na Celovški cesti 69 c v Ljubljani še vedno sporočali, da se je tam zgodila huda tragedija, ki je zahtevala življenje 59-letnega moškega. Nesrečnež, po naših podatkih gre za Toneta Paplerja, lastnika zlatarne Papler,... Več »

Rop in umor: Zamaskirana moška lastnika zlatarne ustrelila v glavo Kronika

Rop in umor: Zamaskirana moška lastnika zlatarne ustrelila v glavo

V specializirano trgovino v Šiški sta včeraj okoli 19. ure vstopila zamaskirana moška in jo oropala. 59-letnega uslužbenca sta moška tako hudo ranila, da je ponoči umrl v bolnišnici, poroča 24ur.com. Po neuradnih podatkih naj bi bil Več »

Komentarji

Uredništvo Dnevnik.si spodbuja razpravo uporabnikov o novinarskih prispevkih. Uporabnike poziva, naj pri izražanju mnenj upoštevajo pravila komentiranja. V prizadevanju za preprečevanje sovražnega govora na spletu, ki je po zakonu kazniv, smo se pridružili nacionalnemu projektu Spletno Oko. S klikom na gumb Spletno Oko lahko prijavite komentar, za katerega domnevate, da je sovražen. Prijavo prejmeta upravitelj portala in prijavna točka Spletno Oko, ki jo obravnava le v primeru izpolnjenih kriterijev domnevno nezakonite vsebine.

Prijavi sovražni govor