Spletna mesta družbe Dnevnik, d.d., uporabljajo piškotke

Nova evropska direktiva zahteva, da od vas pridobimo soglasje za namestitev piškotkov na računalnik in vam omogočimo upravljanje z njimi. Dnevnik, d.d., uporablja piškotke, ki so nujno potrebni za delovanje strani, analitične piškotke, ki nam olajšajo izboljševanje uporabniške izkušnje, ter piškotke zunanjih partnerjev, kot so oglasni piškotki, s katerimi vam ponujamo relevantne oglase.

S klikom na spodnji gumb soglašate z uporabo piškotkov.

 Strinjam se

  • Kaj so piškotki in kako delujejo »

    Piškotki so majhne tekstovne datoteke, ki jih vaš računalnik shrani ob prvem obisku spletne strani. Z njihovo pomočjo si spletna stran zapomni vašo napravo in nastavitve, ki ste si jih izbrali.

  • Spremeni nastavitve piškotkov »

    Nastavitve piškotkov lahko kadarkoli spremenite tudi na povezavi »O piškotkih« na dnu strani.

RSS

V kombiju na deponiji nedaleč od Veržeja v Prlekiji našli dve trupli

Ljutomer -  Kot strela z jasnega se je včeraj popoldne po Prlekiji razširila novica o dveh truplih v kombiju nedaleč od Veržeja. Policisti so našli mrtva 60-letnega Marjana K. in 44-letno Ano D. iz bližnjih Babincev. Zakaj sta umrla v ford transitu, bo pokazala obdukcija, smo pa neuradno izvedeli, da sta menda življenji izgubila zaradi zastrupitve z izpušnim plinom oziroma zaradi vklopljenega gretja v vozilu.

Ljutomerski policisti so v kombiniranem vozilu na deponiji sladkorne pese pri Veržeju odkrili dve trupli. (Foto: Jure Zauneker)

Ljutomerski policisti so včeraj opoldne prejeli prijavo, da se je menda že v torek za 60-letnikom izgubila vsaka sled. "Takoj po sprejemu obvestila o pogrešanju osebe so policisti začeli zbirati obvestila in pregledovati določena območja," je pojasnil Jožef Prša, tiskovni predstavnik Policijske uprave Murska Sobota. Nekaj minut pred 14. uro so potem na deponiji sladkorne pese, več kot kilometer iz Veržeja, opazili kombi, ki pripada domnevno izginulemu 60-letniku. "V notranjosti vozila so našli moško in žensko truplo. Na nobenem truplu ni bilo najdenih znakov nasilne smrti," je povedal Prša.

Prizorišče, kjer sta po naših podatkih umrla sosed in soseda iz vasi, sta si ogledala tudi preiskovalni sodnik in dežurni tožilec.

Reproduciranje, povzemanje in citiranje vsebin je dovoljeno ob pogojih in na način, ki so navedeni tukaj.
Povezani članki
Ljutomerski policisti so v tovornem vozilu pri Veržeju našli moško in žensko truplo Kronika

Ljutomerski policisti so v tovornem vozilu pri Veržeju našli moško in žensko truplo

Ljutomerski policisti so danes okoli 14. ure na deponiji sladkorne pese zunaj Veržeja v tovornem avtomobilu odkrili moško in žensko truplo. Na nobenem truplu niso vidni zunanji znaki nasilne smrti. Pravkar poteka ogled kraja, ki ga vodi preiskovalni sodnik. Pri ogledu sodeluje tudi državni tožilec,... Več »

V reki Pivki so našli truplo 64-letnega domačina Kronika

V reki Pivki so našli truplo 64-letnega domačina

V reki Pivki so danes popoldne v bližini Pivke našli truplo 64-letnega domačina. Policisti še zbirajo obvestila, zato natančni vzrok, čas in okoliščine njegove smrti zaenkrat niso znani. Glede na prepoznavnost trupla pa policija sklepa, da utopljenec še ni bil dolgo v vodi, so za STA pojasnili na... Več »

Brutalen umor 54-letnega brezdomca v Kopru: Dva dni sta živela ob truplu Kronika

Brutalen umor 54-letnega brezdomca v Kopru: Dva dni sta živela ob truplu

Truplo 54-letnega brezdomca Maksa Mlakarja, uradno doma iz Zreč, je v nedokončani stavbi na Ferrarski ulici v Kopru ležalo kar štiri dni, preden ga je prejšnji četrtek slučajno odkril občan. Mlakar je umrl nasilne smrti, saj so ga že v soboto, 12. decembra, v stavbi, kjer si je uredil zasilno... Več »

Komentarji

Uredništvo Dnevnik.si spodbuja razpravo uporabnikov o novinarskih prispevkih. Uporabnike poziva, naj pri izražanju mnenj upoštevajo pravila komentiranja. V prizadevanju za preprečevanje sovražnega govora na spletu, ki je po zakonu kazniv, smo se pridružili nacionalnemu projektu Spletno Oko. S klikom na gumb Spletno Oko lahko prijavite komentar, za katerega domnevate, da je sovražen. Prijavo prejmeta upravitelj portala in prijavna točka Spletno Oko, ki jo obravnava le v primeru izpolnjenih kriterijev domnevno nezakonite vsebine.

Prijavi sovražni govor