Spletna mesta družbe Dnevnik, d.d., uporabljajo piškotke

Nova evropska direktiva zahteva, da od vas pridobimo soglasje za namestitev piškotkov na računalnik in vam omogočimo upravljanje z njimi. Dnevnik, d.d., uporablja piškotke, ki so nujno potrebni za delovanje strani, analitične piškotke, ki nam olajšajo izboljševanje uporabniške izkušnje, ter piškotke zunanjih partnerjev, kot so oglasni piškotki, s katerimi vam ponujamo relevantne oglase.

S klikom na spodnji gumb soglašate z uporabo piškotkov.

 Strinjam se

 • Kaj so piškotki in kako delujejo »

  Piškotki so majhne tekstovne datoteke, ki jih vaš računalnik shrani ob prvem obisku spletne strani. Z njihovo pomočjo si spletna stran zapomni vašo napravo in nastavitve, ki ste si jih izbrali.

 • Spremeni nastavitve piškotkov »

  Nastavitve piškotkov lahko kadarkoli spremenite tudi na povezavi »O piškotkih« na dnu strani.

RSS

Splošni pogoji za oglaševanje

Cene v cenikih so (kjer to ni označeno posebej) podane brez davka na dodano vrednost.

 • Ob posebnih zahtevah naročnika, vezanih na prostorsko umestitev objave ali rok izvedbe naročene storitve, si pridržujemo pravico do 50-odstotnega pribitka k cenam po ceniku.
 • Naročilo objave oz. oglasne storitve, ki zajema potrebne elemente (vsebino in podatke o želeni velikosti objave, navedbo edicije, v kateri naj bo oglas objavljen, način posredovanja gradiva itn.) in vse z zakonom zahtevane podatke, mora biti posredovano v pisni obliki.
 • Rok plačila (če ni dogovorjeno drugače) je osem dni po objavi oglasnega sporočila oz. izvedbi oglasne storitve. Za zamude pri plačilu zaračunavamo zakonsko določene zamudne obresti.
 • Rok za reklamacije je pet dni po objavi oglasnega sporočila oz. izvedbi oglasne storitve.
 • Skladno z veljavno zakonodajo morajo biti vsi oglasi podpisani z imenom in naslovom naročnika objave – oglaševalca, katerega izdelek oz. storitev se oglašuje.
 • Jezik oglasnih sporočil, objavljenih v medijih Dnevnika, družbe medijskih vsebin, d. d., je slovenščina. Oglasno sporočilo, objavljeno v tujem jeziku, se objavi ob slovenskem prevodu.
 • Dnevnik, družba medijskih vsebin, d. d., pri objavi tržnokomunikacijskih sporočil naročnika sledi svoji poslovni politiki in zasnovi svojih medijev. Sporočila objavlja v skladu z naročilom, če niso v nasprotju z veljavno zakonodajo, oglaševalskim kodeksom in jezikovnimi ter tehničnimi normativi.
 • Za vsebino oglasnih objav je odgovoren naročnik.

Uredništvo:

Poglejte si člane naših redakcij in avtorje.

Naročniki Podpora:

Potrebujete pomoč ali imate reklamacijo?

Brezplačni telefon:
080 20 07

 

Naročanje:


Brezplačni telefon:
080 20 07
Telefon: 01/30 82 200
E-pošta: narocnina@dnevnik.si
logotip-dnk-kluba mali.jpg

Oglaševanje:


Telefon: 01/30 82 150 ali 01/30 82 180
Faks: 01/30 82 159
E-pošta: oglasno.trzenje@dnevnik.si
Podatki o branosti

Natančno predstavitev edicij z izsledki merjenj raziskav NRB, RPN in MOSS