Spletna mesta družbe Dnevnik, d.d., uporabljajo piškotke

Nova evropska direktiva zahteva, da od vas pridobimo soglasje za namestitev piškotkov na računalnik in vam omogočimo upravljanje z njimi. Dnevnik, d.d., uporablja piškotke, ki so nujno potrebni za delovanje strani, analitične piškotke, ki nam olajšajo izboljševanje uporabniške izkušnje, ter piškotke zunanjih partnerjev, kot so oglasni piškotki, s katerimi vam ponujamo relevantne oglase.

S klikom na spodnji gumb soglašate z uporabo piškotkov.

 Strinjam se

  • Kaj so piškotki in kako delujejo »

    Piškotki so majhne tekstovne datoteke, ki jih vaš računalnik shrani ob prvem obisku spletne strani. Z njihovo pomočjo si spletna stran zapomni vašo napravo in nastavitve, ki ste si jih izbrali.

  • Spremeni nastavitve piškotkov »

    Nastavitve piškotkov lahko kadarkoli spremenite tudi na povezavi »O piškotkih« na dnu strani.

RSS

Kje smo

Zgradba, v kateri domuje časopisna družba Dnevnik, stoji v strogem središču Ljubljane, poleg glavne tržnice in Zmajskega mostu. V njeni bližini sta tudi železniška in avtobusna postaja.

Dostop do Dnevnika

Parkiranje:

  • na Petkovškovem nabrežju – vhod s Kopitarjeve ulice poleg Zmajskega mostu, izhod na Rozmanovo ulico poleg Vrazovega trga;
  • v parkirni hiši Palače Kapitelj na Poljanskem nasipu ob Ljubljanici – vhod s Poljanskega nasipa poleg Zmajskega mostu;
  • na parkirišču ob Šentjakobskem gledališču, nasproti mestne tržnice tik pred predorom pod Ljubljanskim gradom.

Z vlakom ali avtobusom

Poslopje Dnevnika je od glavne železniške oziroma avtobusne postaje oddaljeno le približno pet minut hoje. Do Dnevnika lahko prispete tudi z avtobusom, in sicer vas v njegovo neposredno bližino pripeljejo mestni avtobusi št. 2, 10, 11, 13 in 20.

Za več informacij o avtobusnih prevozih pokličite komercialno linijo 090 42 30 ali obiščite spletno mesto Avtobusne postaje Ljubljana.

Za več informacij o avtobusnih voznih redih LPP obiščite spletno mesto Ljubljanskega potniškega prometa.

Z avtom

Iz smeri Nemčije / Celovec (Avstrija) / Bled / Kranj / Letališče Brnik

V Ljubljano vas iz smeri Kranj vodi avtocesta A2. Na izvozu v Ljubljani zavijte levo proti središču, vozite naravnost po Celovški cesti, v križišču ob koncu Celovške pa nadaljujte vožnjo naravnost po Gosposvetski in Dalmatinovi. Na križišču zavijte desno, na Resljevo ulico, in parkirajte v bližini Zmajskega mostu, kjer se začne Kopitarjeva ulica.

Iz smeri Zagreb (Hrvaška) / Novo mesto, Madžarska / Maribor in Italija / Koper / Postojna

Na izvozu Ljubljana - jug zapustite avtocesto ter vozite po Dolenjski cesti približno 5 kilometrov, do semaforiziranega križišča ob predoru pod Ljubljanskim gradom. Zavijte desno, v predor, peljite mimo Šentjakobskega gledališča na levi strani, že nekaj metrov naprej, takoj za prvim semaforiziranim križiščem, pa boste opazili rumeno Dnevnikovo zgradbo.Kontakt

E-pošta: info@dnevnik.si

Lokacija

Dnevnik, d.d.
Kopitarjeva ulica 2
1000 Ljubljana