Spletna mesta družbe Dnevnik, d.d., uporabljajo piškotke

Nova evropska direktiva zahteva, da od vas pridobimo soglasje za namestitev piškotkov na računalnik in vam omogočimo upravljanje z njimi. Dnevnik, d.d., uporablja piškotke, ki so nujno potrebni za delovanje strani, analitične piškotke, ki nam olajšajo izboljševanje uporabniške izkušnje, ter piškotke zunanjih partnerjev, kot so oglasni piškotki, s katerimi vam ponujamo relevantne oglase.

S klikom na spodnji gumb soglašate z uporabo piškotkov.

 Strinjam se

  • Kaj so piškotki in kako delujejo »

    Piškotki so majhne tekstovne datoteke, ki jih vaš računalnik shrani ob prvem obisku spletne strani. Z njihovo pomočjo si spletna stran zapomni vašo napravo in nastavitve, ki ste si jih izbrali.

  • Spremeni nastavitve piškotkov »

    Nastavitve piškotkov lahko kadarkoli spremenite tudi na povezavi »O piškotkih« na dnu strani.

RSS

Piransko sodišče je Jošku Jorasu spet dovolilo odstranitev spornih cvetličnih korit

Piran -  Piransko sodišče je Jošku Jorasu poslalo sklep, po katerem ima pravico sam odstraniti cvetlična korita, ki ovirajo dostop do njegove hiše, piše spletna stran RTV SLO. Joras bo odstanitev korit zahteval od hrvaške strani, ki jih je tudi postavila, v nasprotnem primeru pa se bo odstranjevanja korit lotil sam.

Joško Joras med poskusom odstranitve spornih korit julija 2006. (Foto: Jaka Adamič)

Joras namerava počakati kakšen teden, saj se Hrvaška v tem času lahko pritoži na sklep sodišča.

Pomoč pa Joras pričakuje tudi od notranjega ministrstva, ki se do zdaj po njegovih besedah ni ravno izkazalo, kljub temu, da mu je po njegovem dolžno pomagati. Od slovenske politike sicer pričakuje prej oviranje in metaje polen pod noge kot pa pomoč, še piše spletna stran RTV SLO.

Piransko sodišče je sicer podoben sklep o odstranitvi korit Jorasu izdalo že maja 2006, vendar Hrvaška takrat korit ni odstranila, saj naj bi stala na njenem ozemlju.

Reproduciranje, povzemanje in citiranje vsebin je dovoljeno ob pogojih in na način, ki so navedeni tukaj.
Povezani članki
Joras zadovoljen, ker mu je Janša odobril uporabo najetih zemljišč Lokalno

Joras zadovoljen, ker mu je Janša odobril uporabo najetih zemljišč

Joško Joras je danes, dan po izteku roka, ki mu ga je solastnik Casinoja Mulino Urban Cerar postavil za odstranitev predmetov na zemljišču, ki ga je Cerarju prodalo mesto Buje, dejal, da ga veseli izjava predsednika vlade Janeza Janše, da najemnik zemljišč lahko ta še Več »

Med zasebno potjo na Hrvaško je minister Karl Erjavec obiskal Joška Jorasa Lokalno

Med zasebno potjo na Hrvaško je minister Karl Erjavec obiskal Joška Jorasa

Predsednik DeSUSa Karl Erjavec je danes obiskal Joška Jorasa, pri katerem si je ogledal dokumentacijo o njegovem dolgoletnem boju za zemljišča na levem bregu reke Dragonje. Erjavec se je pri Jorasu ustavil med zasebno potjo na Hrvaško, je poročal spletni Več »

Jorasu ni uspelo odstraniti korit Lokalno

Jorasu ni uspelo odstraniti korit

Jošku Jorasu tudi danes ni uspelo odstraniti cvetličnih korit, ki ovirajo dovoz do njegove hiše. Vozilo, ki naj bi odstranilo korita, ni imelo ustreznega potnega naloga, zato ga prometni inšpektor ni spustil čez mejo. Več »

Komentarji

Uredništvo Dnevnik.si spodbuja razpravo uporabnikov o novinarskih prispevkih. Uporabnike poziva, naj pri izražanju mnenj upoštevajo pravila komentiranja. V prizadevanju za preprečevanje sovražnega govora na spletu, ki je po zakonu kazniv, smo se pridružili nacionalnemu projektu Spletno Oko. S klikom na gumb Spletno Oko lahko prijavite komentar, za katerega domnevate, da je sovražen. Prijavo prejmeta upravitelj portala in prijavna točka Spletno Oko, ki jo obravnava le v primeru izpolnjenih kriterijev domnevno nezakonite vsebine.

Prijavi sovražni govor