Aleš Čeh:

Občutki so nostalgični. Zagotovo so tokrat tudi hokejisti občutili čar bežigrajskega stadiona. Tukaj smo doživeli največje uspehe v karierah. Spomini so se nam vrnili nazaj, ko je bilo vsem zelo lepo. Vse življenje se bomo spominjali nogometne pravljice, saj je to nekaj najlepšega, kar se športniku lahko zgodi. Žal tukaj ni Srečka Katanca, ki je imel obveznosti ob sprejetju za novega selektorja reprezentance, Zlatko Zahović pa bi najbrž tudi prišel, če bi le lahko. Verjamem, da se bosta po tolikem času zdaj pogovarjala kot normalna človeka, saj čas celi vse rane. Verjamem, da bo tudi ta rana iz Južne Koreje zaceljena.

Marinko Galić:

Zelo lepe spomine smo imeli na stadionu za Bežigradom. Pet let smo bili tukaj neporaženi, vzdušje je bilo vselej neverjetno, ko smo dihali z navijači, oni pa z nami. Vodil nas je legendarni selektor Srečko Katanec, ki je k sreči zdaj spet prevzel reprezentanco. Prepričan sem, da se bo to vzdušje ponovno vrnilo na slovenske stadione. Žal nimamo več tako kultnega stadiona, kot je bežigrajski, a tu sta Ljudski vrt in Stožice, pa tudi koprska Bonifika. Prepričan sem, da se bodo pod Katančevim vodstvom stvari spremenili precej na bolje. Zakaj Katanca in Zahovića ni bilo na hokeju? Ne vem. Ljudje smo si različni. Omenjena sta odrasla človeka, imata vso pravico do svoje odločitve, ali si bosta kdaj segla v roke. To je bolj zanimivo za medije kot za nas, nogometaše. Jaz nisem bil z nikomer nikdar v konfliktu, vedno vse pozdravim, ko se vidimo. Videli bomo, kaj bo pri njiju prinesel čas. Četudi si ne bosta segla v roke, moramo vsi stopiti skupaj in dihati za naš nogomet.

Ermin Šiljak:

Lepi spomini so tukaj za Bežigradom, ko srček vedno zaigra. To je bil moj drugi dom, morda celo prvi. Tu sem doživel najlepše trenutke kariere, ko sem igral v Sloveniji. Večkrat se mi je zavrtel film iz preteklosti. Težko je tudi opisati vse občutke. Vse skupaj se je dobro izšlo tudi te dni, ko je nogometna reprezentanca znova dobila Srečka Katanca za selektorja. Želim mu veliko uspehov in upam na vse najboljše. Morda pa sta bila z Zlatkom Zahovićem tudi na hokeju. Kdo ve, ko pa je takšna gneča, da človek ne more opaziti ravno vsakega.