Spletna mesta družbe Dnevnik, d.d., uporabljajo piškotke

Nova evropska direktiva zahteva, da od vas pridobimo soglasje za namestitev piškotkov na računalnik in vam omogočimo upravljanje z njimi. Dnevnik, d.d., uporablja piškotke, ki so nujno potrebni za delovanje strani, analitične piškotke, ki nam olajšajo izboljševanje uporabniške izkušnje, ter piškotke zunanjih partnerjev, kot so oglasni piškotki, s katerimi vam ponujamo relevantne oglase.

S klikom na spodnji gumb soglašate z uporabo piškotkov.

 Strinjam se

  • Kaj so piškotki in kako delujejo »

    Piškotki so majhne tekstovne datoteke, ki jih vaš računalnik shrani ob prvem obisku spletne strani. Z njihovo pomočjo si spletna stran zapomni vašo napravo in nastavitve, ki ste si jih izbrali.

  • Spremeni nastavitve piškotkov »

    Nastavitve piškotkov lahko kadarkoli spremenite tudi na povezavi »O piškotkih« na dnu strani.

RSS

Novi direktor je prepovedal uporabo stanovanja Sove v Ljubljani

Ljubljana -  Novi direktor Sove Damir Črnčec je po poročanju POP TV danes izdal odredbo, s katero je do nadaljnjega prepovedal uporabo stanovanja Sove na Slovenski cesti v Ljubljani, morda bo stanovanje Sova tudi prodala. Prav tako na Sovi že poteka revizija nakupa opreme za stanovanje, vredne 112.000 evrov.

Nalagam galerijo
  • (Foto: Jaka Adamič)
  • Novi direktor Sove Damir Črnčec. (Foto: Tomaž Skale)

Sova je ekipi POP TV sicer dovolila vstop v stanovanje, ki je, kot so ugotovili, trenutno v prenovi. Na tleh največje sobe so bile tudi dizajnerske luči, med katerimi so nekatere vredne več kot 5000 evrov.

Petsobno stanovanje, veliko okoli 150 kvadratnih metrov, je nekdanji direktor Sove Sebastjan Selan želel opremiti za "mednarodno sodelovanje in sestanke na višjem nivoju", je razbrati iz Črnčečeve odredbe, poroča televizija.

Pri tem pa je Selan novembra lani naročil omenjeno drago opremo, ki je v času, ko vlada varčuje, vzbudila pozornost, je povedala Jana Hibler iz Sove. Črnčec je nekatera naročila, ki jih je še lahko, že ustavil, odredil pa je tudi notranjo revizijo nakupov, ki naj bi bila končana v desetih dneh, poroča POP TV.

Na vprašanje, ali bi lahko pri vsem skupaj šlo za obračun novega vodstva s starim, pa nekdanji direktor Sove Iztok Podbregar za omenjeno televizijo odgovarja, da prav gotovo ne gre "za nekaj, kar vodi k večji profesionalnosti, če se to dogaja pred javnostjo".

Reproduciranje, povzemanje in citiranje vsebin je dovoljeno ob pogojih in na način, ki so navedeni tukaj.
Povezani članki
Na stotine stanovanj propadlih gradbincev bi lahko znižalo cene nepremičnin Novice

Na stotine stanovanj propadlih gradbincev bi lahko znižalo cene nepremičnin

Na nepremičninskem trgu so se začela pojavljati stanovanja iz nasedlih poslov propadlih gradbenih podjetij. Toda podatki prvih dražb kažejo, da se upniki, predvsem banke, nasedlih naložb po tržnih cenah ne bodo rešili. Četudi se bodo zasežena stanovanja pocenila, pa se postavlja vprašanje, kako... Več »

Komentarji

Uredništvo Dnevnik.si spodbuja razpravo uporabnikov o novinarskih prispevkih. Uporabnike poziva, naj pri izražanju mnenj upoštevajo pravila komentiranja. V prizadevanju za preprečevanje sovražnega govora na spletu, ki je po zakonu kazniv, smo se pridružili nacionalnemu projektu Spletno Oko. S klikom na gumb Spletno Oko lahko prijavite komentar, za katerega domnevate, da je sovražen. Prijavo prejmeta upravitelj portala in prijavna točka Spletno Oko, ki jo obravnava le v primeru izpolnjenih kriterijev domnevno nezakonite vsebine.

Prijavi sovražni govor