Žikičeva je za Žurnal povedala, da jim Pink Si dolguje honorarje za februar, marec, april in maj 2011, dolgovi televizijske hiše do njih pa znašajo med 15 tisoč do 20 tisoč evrov. Biljana Žikić meni, da direktor in solastnik televizije ni dobro seznanjen z dejanskim stanjem v Pink Si, ko pravi, da podjetje nima zunanjih dolgov. Razkrila je še, da je Vežnaver prevajalcem na začetku, ko je zasedel direktorski stolček, namesto denarja ponujal skuterje.

Vežnaver je za Žurnal24 potrdil, da televizija prevajalcem res dolguje honorar, da pa je dolg, ki je nastal pred njegovim prihodom na Pink Si, manjši. Potrdil je tudi govorice, da je prevajalcem v času že insolventnega in blokiranega računa Pinka ponudil možnost poplačila dolga v obliki kompenzacije. Sebastjan Vežnaver trdi, da so upniki to možnost, ker se s takim načinom poplačila niso strinjali, zaradi prisilne poravnave zamudili.

Direktor in solastnik Pink Si je še povedal, da televizijska hiša v sanacijskem postopku in da samo še čaka potrditev prisilne poravnave s strani sodišča. Na koncu Vežnaver dodaja, da bodo vsi upniki poplačani v enaki meri in tako kot to narekuje zakon.