Spletna mesta družbe Dnevnik, d.d., uporabljajo piškotke

Nova evropska direktiva zahteva, da od vas pridobimo soglasje za namestitev piškotkov na računalnik in vam omogočimo upravljanje z njimi. Dnevnik, d.d., uporablja piškotke, ki so nujno potrebni za delovanje strani, analitične piškotke, ki nam olajšajo izboljševanje uporabniške izkušnje, ter piškotke zunanjih partnerjev, kot so oglasni piškotki, s katerimi vam ponujamo relevantne oglase.

S klikom na spodnji gumb soglašate z uporabo piškotkov.

 Strinjam se

  • Kaj so piškotki in kako delujejo »

    Piškotki so majhne tekstovne datoteke, ki jih vaš računalnik shrani ob prvem obisku spletne strani. Z njihovo pomočjo si spletna stran zapomni vašo napravo in nastavitve, ki ste si jih izbrali.

  • Spremeni nastavitve piškotkov »

    Nastavitve piškotkov lahko kadarkoli spremenite tudi na povezavi »O piškotkih« na dnu strani.

RSS

Ko doktorica rešuje storjene krivice

Nepremagljiva Jordan

Nalagam galerijo

Dr. Jordan Cavanaugh (Jill Hennessy) je seksi, pametna in neustrašna medicinska izvedenka, ki jo preganja nerešeni umor njene mame. Zato se je odločila, da bo vsem tistim nemočnim žrtvam, na katere naleti pri svojem delu, poskušala pomagati tako, da bo poskusila razrešiti kompleksne primere umorov, ki so bili skriti, porinjeni vstran ali pa so nanje preprosto pozabili.

Dr. Jordan Cavanaugh je privlačna medicinska izvedenka, ki se pri preiskovanju zločinov ne ozira na zakone. Po kratkotrajnem bivanju v Los Angelesu se Jordan vrne v rodni Boston ter se ponovno zaposli v pisarni mrliškega oglednika države Massachusetts. Tu se ponovno zbliža s svojim očetom, nekdanjim policistom Maxom (Ken Howard). Max se še vedno ni povsem sprijaznil z umorom žene, Jordanine mame, ki je ostal nerazrešen, saj storilca nikoli niso odkrili. Jordan se s svojim novim šefom, dr. Garretom Macyjem (Miguel Ferrer), ki ga prav tako preganjajo notranji demoni, kmalu dobro ujame. Ob njem se na delovnem mestu seznani še z novima kolegoma, dr. Treyjem Sandersom (Mahershalalhashbaz Ali) in dr. Maheshom Bugom (Ravi Kapoor). Prvi primer, s katerim se sreča po vrnitvi domov, navidezni samomor najstniške prostitutke, v Jordan vzbudi sum, da ima opraviti s poskusom prikrivanja dejstev s strani lokalnih policistov. Ko se primera loti podrobneje in prične z detektivom Collinsom odkrivati nova dejstva, Jordan svoje lastno življenje postavi na kocko.

Jill Hennessy - očarljiva ljubiteljica motorjev

Jill Hennessy je zapeljiva škorpijonka, rojena leta 1969 v Kanadi očetu trgovskemu potniku in mami gospodinji, ki je leta 1982 zapustila družino in vzgojo otrok prepustila svoji tašči Eleanor. Jill ima poleg mlajšega brata Johna še sestro dvojčico, s katero sta skupaj nastopili v vlogi deklet na poziv v filmu Dead Ringers. Potem ko je zaključila študij v Ontariu, smo jo lahko videli v nekaj manjših televizijskih vlogah, nekaj časa pa je bila celo v igri za vlogo Dane Scully v Dosjejih X, ki je pozneje pripadla Gillian Anderson. Njeni najbolj opazni vlogi sta vloga Claire Kincaid v seriji Zakon in red ter vloga Jordan Cavanaugh v zgoraj omenjeni nadaljevanki Nepremagljiva Jordan. Jill ni le prava lepotica, temveč tudi poliglotka, saj tekoče govori kar pet jezikov. Oktobra 2000 je našla svojega sanjskega moškega, igralca Paola Mastropietra, s katerim se je tudi poročila in ima dva sinova, Marca in Giannija. V prostem času, kar ji ga ob zaposlenem vsakdanjiku sploh ostane, skupaj z možem rada zajaha motorne konjičke in se zapelje v neznano.

Reproduciranje, povzemanje in citiranje vsebin je dovoljeno ob pogojih in na način, ki so navedeni tukaj.

Komentarji

Uredništvo Dnevnik.si spodbuja razpravo uporabnikov o novinarskih prispevkih. Uporabnike poziva, naj pri izražanju mnenj upoštevajo pravila komentiranja. V prizadevanju za preprečevanje sovražnega govora na spletu, ki je po zakonu kazniv, smo se pridružili nacionalnemu projektu Spletno Oko. S klikom na gumb Spletno Oko lahko prijavite komentar, za katerega domnevate, da je sovražen. Prijavo prejmeta upravitelj portala in prijavna točka Spletno Oko, ki jo obravnava le v primeru izpolnjenih kriterijev domnevno nezakonite vsebine.

Prijavi sovražni govor